Journal ideeën/ journal prompts

25/05/2013


Onlangs deed ik weer mee aan een swap op Craftster: de tweede ronde van de journal prompts swap. Een journal prompt is een idee waarmee je in een journal aan de slag kan. Het idee was om twee speelkaarten te bewerken (zowel de voor- als achterkant) en op de kaarten een suggestie te geven voor je journal en die uit te werken. Dat kon een idee zijn voor een art journal, maar ook voor een junk journal (een journal waarin je je 'rotzooi' bewaart, zoals bonnetjes, uitgeknipte afbeeldingen, kaarten) of een dagboek.
 ---
Recently I participated in another Craftster swap, the  journal prompts swap.  A journal prompt is an idea that you can use in journalling, whether you work in an art journal, a junk journal or a writing journal. For this swap each participant needed to alter two playing cards, fronts and backs, with a journalling prompt on the front and a completed prompt on the back.
 
Ik heb voor vier personen journal prompts gemaakt. Een kaart was voor elke ontvanger hetzelfde (een idee voor een achtergrond), de andere kaart was per persoon verschillend (een vraag).
---
I created journal prompts for four persons. One card was the same for each recipient (a background idea), one was different (a question).

Dit waren de kaarten zoals ik ze heb opgestuurd:
---
Here are the cards I sent:

De achtergrond die op elke zijde van de speelkaart te zien is heb ik gemaakt met gesso en acrylverf.
Een tutorial over hoe je deze achtergrond kunt maken volgt binnenkort!
---
The backgrounds in the cards were made with gesso and acrylic paint. I will post a tutorial for how to create this background soon!1 comment :

  1. Dat zijn hele mooie kaartjes geworden, wat een leuk idee. Ik heb zelf een doosje vol met dit soort prompts, maar vergeet altijd ze te gebruiken. Misschien als ik ze op kaartjes plak dat ik er wel aan denk...

    ReplyDelete

Bedankt voor je bericht!

Thank you for leaving a message!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...